Een oude, blauwe lounge set valt ten prooi aan moeder natuur

Liefde op het eerste gezicht

Het huis aan het einde van de oprit boeit me onmiddellijk. Het is oud, ingevallen en bedekt met groen maar het ademt een mooie sfeer uit

Blauw bankstel

In één van de eerste kamers die ik fotografeer staat een groots, blauw bankstel. Samen met de omringende artefacten ben ik in gedachte meteen terug naar ‘die tijd’.

Röntgen foto

Op één van de kamers hangt een röntgenfoto (x-ray) tegen het raam geplakt. Je weet natuurlijk niet waar die vandaan komt maar je kunt je zomaar voorstellen dat op die foto het (nood)lot van de laatste eigenaar te vinden is.

Haal de natuur in huis

Door het hele huis hebben wanden en daken het verloren van moedertje natuur die zich langzaam en geduldig een weg naar binnen heeft gebaand. Het gevolg is een huis met overal prachtige groen schakeringen.

Het verval is aanzienlijk maar ik creëer veel beelden. Het huis pakt en raakt me.